Mediafax.biz Exclusiv

Jolidon rămâne doar cu magazinele din România

Autor: Cristina Rosca

14.06.2011, 18:12 399

Ei au afirmat cănu există magazine proprii, produsele Jolidon fiind vândute în altemagazine, fără a da detalii despre acestea. Reprezentanţii JolidonRomânia nu au oferit detalii despre magazinele din străinătate, cidoar despre cele din România unde există 87 de unităţi.

În prezent nu există informaţii despre ces-a întâmplat cu cele 47 de magazine Jolidon din Italia, Franţa şiUngaria, dacă au fost închise sau au fost vândute. Prin"dispariţia" unităţilor din afara graniţelor ţării, Jolidon pierdeo treime din totalul de magazine.

Reţeaua de magazine proprii Jolidon dinRomânia numără în prezent 87 de magazine, un număr constant înultimul an, potrivit reprezentanţilor Jolidon. În 2009 însăcompania a închis unele magazine neprofitabile sau aflate încentrele comerciale care s-au închis.

Jolidon a realizat anul trecut o cifră deafaceri de 79 mil.lei (18,8 mil. euro), în scădere cu aproape 22% faţă deanul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO