Mediafax.biz Exclusiv

O firmă din Franţa va furniza ANCOM servicii de consultanţă pentru 675.400 euro

Autor: Adrian Dumitrache

04.01.2012, 16:26 84

Alături de Tera Consultants, la licitaţie au mai depus oferte şi Europe Economics, Deloitte Business Consulting şi un consorţiu format din Pricewaterhouse Coopers Audit şi Smart Telecom Consulting.

"Câştigătorul licitaţiei este societatea Tera Consultants (Franţa), iar valoarea contractului este de 544.650 euro fără TVA. Contractul încă nu a fost semnat, fiind în curs de perfectare", au declarat reprezentanţii ANCOM la solicitarea MEDIAFAX.

Ofertele au fost deschise la finele lunii septembrie, iar contractul a fost estimat de autoritatea contractantă la 868.000 euro (TVA inclus), potrivit datelor disponibile pe www.e-licitattie.ro.

Denumit "Servicii de consultanţă pentru determinarea costurilor eficiente ale furnizării unor servicii de comunicaţii la nivel de gros în România şi stabilirea tarifelor pentru unele servicii de comunicaţii reglementate prin fundamentare în funcţie de costuri (proiectul LRIC 2012)", contractul va avea o durată de 12 luni de la data atribuirii.

Tera Consultants furnizează servicii de consultanţă pentru toate tipurile de clienţi din sectorul privat sau public din domeniile financiar-bancar, retail, telecom, energie, Internet, poştă, transporturi feroviare şi alte sectoare bazate pe infrastructură de tip reţea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO