Mediafax.biz Exclusiv

Patriciu investeşte 6-7 milioane de euro în deschiderea a 150 de unităţi Bet Cafe Arena în acest an

Patriciu investeşte 6-7 milioane de euro în deschiderea a 150 de unităţi Bet Cafe Arena în acest an

Autor: Iancu Liviu

18.02.2011, 14:28 28

"În acest an vom mai deschide 150 de unităţi şi vom ajunge la unnumăr total de 300, ceea ce ne va aduce între primele trei case depariuri din Romania", a declarat agenţiei MEDIAFAX IulianAntonache, directorul executiv al Bet Cafe Arena.

El a mai spus că până în 2014 Bet Cafe Arena vizeză locul 1 întopul caselor de pariuri din România nu doar ca extindere, ci şi cacifră de afaceri.

Firma urmează să angajeze 750 de persoane în acest an şi alte500 anul viitor, când va deschide încă 100 de agenţii.

Casa de pariuri are acum 850 de angajaţi şi 150 de agenţii,dintre care 40 în Bucureşti. Prima unitate a fost deschisă în lunamai a anului trecut.

Potrivit lui Antonache, cel mai mult pariază jucătorii dinBucureşti, sudul ţării şi Banat, iar la polul opus se situeazăjudeţele din centru, respectiv Braşov, Harghita şi Covasna.

"Din cauza efectelor crizei economice, miza medie pe biletpariat a scăzut de la 5 lei la 3,7 lei începând din toamna anuluitrecut", a spus Antonache.

El a adăugat că 80% dintre cei care intră în Bet Cafe Arenapariază pe fotbal, 10% pe tenis, iar restul pe alte sporturi.

"Aşa cum a început, acest an este sub aşteptările noastre. Amestimat iniţial că vânzările înregistrate în acest an se vor ridicala nivelul celor de anul trecut, dar se pare că 2011 va fi maislab. Rămâne de văzut", a afirmat directorul firmei.

Acesta a mai spus că Bet Cafe Arena a acordat un premiu recordpentru piaţa pariurilor sportive din România, în valoare de 500.000lei, unei persoane din Alba Iulia.

Biletul, validat în 6 decembrie 2010, a adus pariorului uncâştig de 271.000 lei. Cele 21 de pronosticuri corecte pe meciuride fotbal din campionatele Europei, inclusiv două din Liga 1, l-aucalificat şi pentru acordarea unui bonus al casei de pariuri, princare câştigul a fost majorat până la 500.000 lei.

El estimează că în România se pariază anual în valoare de circa150 de milioane de euro.

Pe primele trei locuri în topul caselor de pariuri se situeazăStanleybet, Casa Pariurilor şi Public Bet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO