Mediafax.biz Exclusiv

Pro Hotels, o firmă a fraţilor Negoiţă, îşi reduce capitalul social cu 8,5 milioane euro

Autor: Liviu Iancu

13.04.2011, 15:16 20

"Nu se shimbă structura acţionariatului în urma reduceriicapitalului. Decizia este una specific contabilă, pe fondulreducerii activităţii firmei", a declarat agenţiei MEDIAFAX IonuţNegoiţă, care a adăugat că Pro Hotels deţine hotelul Confort de laOtopeni, care are 150 de camere şi este clasificat la treistele.

Capitalul social va fi modificat prin scăderea numărului depărţi sociale de la 7,7 milioane la 4,2 milioane, potrivit unuianunţ al societăţii.

După reducere, capitalul va fi divizat în 4,2 milioane deacţiuni cu valoarea de 10 lei fiecare, şi va fi deţinut de DomusStil Construct (51,91%), Confort City Rezidenţial (12,99%), DomusStil Rezidenţial Real Estate Solutions (10,07%) şi Confort Leasing(25,01%).

Şi Firma Pro Confort, specializată în comercializarea demochetă, covoare şi pardoseli, şi controlată tot de fraţii Negoiţă,a anunţat recent că îşi va reduce capitalul social cu 22 demilioane lei (5,3 milioane euro), de la 44,5 milioane lei la 22,5milioane lei.

Fraţii Negoiţă deţin două hoteluri la Otopeni, unul în centrulBucureştiului şi Rin Grand Hotel, din zona Vitan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO