Mediafax.biz Exclusiv

Rehau Polymer mizează în acest an pe revenirea afacerilor la nivelul din 2010, peste nivelul de 50 mil.euro

Autor: Andreea Neferu

11.04.2012, 11:37 83

"Ne bazăm estimările pe dezvoltarea segmentului de reabilitări termice ale blocurilor de locuinţe vechi, pe o creştere a cifrei de afaceri în domeniul infrastructurii, acolo unde preconizăm accelerarea finalizării unor proiecte şi a absorbţiei de fonduri europene", a spus Emil Pop, directorul general al firmei.

În plus, optimismul lui se bazează şi pe dezvoltarea segmentului de energii regenerabile, având în vedere că există fonduri europene pentru astfel de proiecte, dar şi pe eficientizarea activităţii şi pe investiţiile realizate în personal.

În contextul în care 2012 este an electoral, directorul Rehau Polymer se aşteaptă ca proiectele de reabilitări termice şi de infrastructură să fie impulsionate.

Compania care activează în principal pe piaţa de profiluri din PVC şi-a redus anul trecut cifra de afaceri cu circa 10%, de la 50,7 milioane de euro în 2010 la circa 45,6 milioane de euro în 2011.

Pe partea de infrastructurăRehau Polymera fost furnizor de materiale de construcţii la diverse şosele de centură, la autostrăzile Medgidia-Constanţa, Bucureşti-Ploieşti sau la varianta de ocolire la standard de autostradă a municipiului Constanţa. În 2009 Rehau s-a orientat şi către domeniul energiilor regenerabile, prin vânzarea de pompe de căldură şi panouri solare.

"Energiile regenerabile sunt un domeniu care se află la început şi nu au reuşit să capete o importanţă de masă.În condiţiile liberalizării preţurilor la energie electrică şi gaze, importanţa lor va creşte", a mai spus Pop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO