Mediafax.biz Exclusiv

Reţeaua Century 21 România ia în calcul deschiderea de noi agenţii şi face angajări

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax

08.04.2011, 15:07 20

Compania are în prezent 50 de agenţi de vânzări şi opt agenţiiîn Bucureşti.

"În ultimul an am deschis patru agenţii imobiliare şi niciuna nua ajuns la maturitate. Pentru noi recrutarea este necesară pentru ane dezvolta.(...) Avem în plan să deschidem şi alte agenţii", aarătat Scripcaru.

El a adăugat că Century 21 caută în special persoane cu vârstede peste 40 de ani, care dau dovadă de stabilitate la locul demuncă.

"Căutăm persoane cu experienţă în vânzări şi în lucrul cuoamenii, în general persoane de vârsta a doua. Tinerii găsesc înnoi o soluţie temporară şi mulţi dintre ei nu au spirit de vânzare.Le este ruşine să spună că sunt agenţi imobiliari", a spusScripcaru.

Potrivit acestuia, compania caută potenţiali angajaţi în rândulospătarilor, taximetriştilor, poştaşilor şi a brokerilor deasigurări.

Preşedintele Century 21 România recunoaşte că obiectivulcompaniei este greu de atins în acest an, în contextul în caremeseria de agent imobiliar nu este reglementată.

"Suntem o ţară de proprietari şi avem un stoc de apartamente,tranzacţii pe piaţă se fac, însă meseria de agent imobiliar esteprost văzută pentru că nu este reglementată", a mai spus CătălinScripcaru.

El a adăugat că procesul de angajare în cadrul companiei poatedura până la o lună şi jumătate, iar agenţii vor fi plătiţi princomisioane din tranzacţii. În plus, angajaţii vor beneficia detraininguri în domeniu.

Century 21 Real Estate, unul dintre cei mai mari francizori dindomeniul imobiliar din lume, a intrat pe piaţa românească în anul2007, în baza unui contract de franciză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO