Mediafax.biz Exclusiv

Schimbare în conducerea companiei farma Boehringer Ingelheim

Schimbare în conducerea companiei farma Boehringer Ingelheim

Autor: Ioana David

23.08.2011, 19:05 210

Franz Zinsberger, care a ocupat această poziţie, va prelua atribuţiile de director general în Ucraina.

Jan Stefan Scheld, 39 de ani, lucrează de 13 ani în industria farmaceutică, iar în cadrul Boehringer Ingelheim a fost recrutat în 2006, când a început să lucreze pentru proiecte de sănătate sexuală, boli cardiovasculare, precum şi de licenţiere, în cadrul echipei internaţionale de marketing pentru produse aflate în cercetare. În prezent el lucrează la sediul central al Boehringer Ingelheim în departamentul de marketing pentru produsele aflate în cercetare şi este liderul echipei globale de oncologie, diabet şi cardiovascular, potrivit datelor furnizate de companie.

Înainte de a lucra pentru producătorul farma german, Jan Stefan Scheld a fost şeful echipei de produse cu prescripţie medicală al Procter & Gamble Pharma ceuticals în Germania.

Aici a rămas timp de opt ani, perioadă în care a lucrat şi în vânzări şi în departamentul medical.

Boehringer Ingelheim a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 100,6 milioane lei (23,5 milioane euro), în creştere cu 27,6% faţă de 2009, susţinută printre altele de exporturi, potrivit unor informaţii citate de Mediafax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO