Mediafax.biz Exclusiv

Timişorenii de la Berg Computers: Menţinem în acest an ritmul de creştere din 2011

Autor: Laurentiu Cotu

09.01.2012, 19:36 183

Compania îşi bugetase pentru 2011 afaceri totale de 2,5 mil. euro, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, însă rezultatele obţinute au depăşit estimările iniţiale. Anul trecut afacerile Berg Computers au fost susţinute de revenirea pieţelor externe, atât în ceea ce priveşte proiectele cu clienţii existenţi, dar şi datorită atragerii unor parteneri noi.

Pe de altă parte, pe plan intern compania a abordat o nouă nişă de piaţă, odată cu dezvoltarea ERP bcManager Professional pentru sectorul construcţiilor civile şi de infrastructură. Această nouă direcţie a generat 30% din valoarea contractelor semnate de timişoreni în 2011.

"În acest an vom încerca să menţinem ritmul de creştere din 2011. Există mai multe proiecte în derulare, atât externe, cât şi implementări ERP pentru clienţii interni", a declarat pentru ZF Transilvania Dan Rusu, brand sales manager al Berg Computers. Berg îşi desfăşoară activitatea în sediile din Timişoara, Bucureşti, Lugoj, Arad şi Oradea. În portofoliul companiei se regăsesc diverse firme din Germania, SUA sau România, printre care IBM, Procter & Gamble, Honeywell, Continental Tires sau Alcatel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO