Mediafax.biz Exclusiv

Toată lumea se aşteaptă ca anul viitor să fie cheltuieli mai mari pentru IT în sectorul public, spune directorul de vânzări al S&T

Autor: Adrian Seceleanu

26.10.2011, 12:49 124

"În zona de generare a veniturilor putem să găsim câteva idei pentru telecom, iar una dintre ele este zona de cloud. Acolo vor fi bani de cheltuit, fie că operatorii vor privi cloud-ul ca pe o oportunitate de generare de venituri, fie de reducere a costurilor, pentru că ambele arii pot fi atinse", a spus Neagu.

De asemenea, el consideră că nu vor scădea bugetele IT din zona de utilităţi, în condiţiile în care pe piaţă există deja proiecte mari care se pregătesc şi care au loc în două zone strategice pentru S&T.

"Este vorba de CRM (administrare a relaţiilor cu clienţii) şi managementul conţinutului, o piaţă care e în mare creştere în acest moment. Ne pregătim intern pentru a răspunde acestor cerinţe de pe piaţă", a declarat Neagu.

La rândul lui, Bogdan Cocora directorul general al S&T, că se aşteaptă ca rezultatele din acest an ale companiei să fie similare cu cele din 2010, pe o piaţă care nu a crescut. Pentru 2012, firma ţinteşte însă o creştere a veniturilor, fără a preciza însă nivelul acestei majorări.

"Există câteva domenii în piaţă care sunt foarte atractive şi care fac parte din strategie: domeniul financiar bancar ne interesează foarte tare, la fel domeniul utilităţilor şi al energiei unde avem un portofoliu de contracte şi un număr de soluţii cu care vrem să atacăm mai bine acest sector", a mai spus Cocora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO