Mediafax.biz Exclusiv

Wolf Theiss : Următorul boom pe care-l aşteptăm este în domeniul energiei regenerabile

Autor: Cristi Moga

12.04.2011, 14:04 18

« Cheiaacestor proiecte este să ai dezvoltatori serioşi, consultanţicompetenţi şi cu experienţă în domeniu, care să înţeleagăbusinessul şi astfel cât mai multe proiecte să devină bancabile »,a spus Jardine.

Înultima perioadă, au fost anunţate proiecte în curs de aprobare caretotalizează peste 14.000 MW.

«Probabil că o parte din aceşti MW nu se vor materializa şi înproiecte construite, fie din cauza lipsei de finanţare sau aimposibilităţii de obţinere a tuturor autorizaţiilor.", credeJardine.

Firmaaustriacă de avocatură a revenit pe creştere în ceea ce priveşteveniturile în primele trei luni ale acestui an, după doi ani încare biroul de la Bucureşti a fost nevoit să renunţe la o treimedin echipa de avocaţi şi să ia alte măsuri de reducere a costurilorpentru a menţine profitabilitatea.

« Anul2011 a demarat cu încasări duble raportate la anul precedent, ceeace ne încurajează să estimăm o creştere cu peste 30% a veniturilorbiroului local", a declarat şeful biroului local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO