Politică

Antonescu: Dacă Patriciu s-a referit la USL spunând că nu crede în social-liberalism, a greşit adresa

 Antonescu: Dacă Patriciu s-a referit la USL spunând că nu crede în social-liberalism, a greşit adresa

Autor: Liviu Dadacus

13.02.2011, 13:50 32

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că USLnu se revendică de la social-liberalism, fiecare dintre formaţiunipăstrându-şi ideologia, el precizând că, dacă Dinu Patriciu s-areferit la USL spunând că nu crede în social-liberalism, atunci agreşit adresa.

Solicitat să comenteze un editorial recent al lui Dinu Patriciu, încare acesta preciza că nu crede în social-liberalism şi săaprecieze dacă, astfel, a dat o lovitură de imagine USL, Antonescua spus că nu ştie dacă Patriciu s-a referit la USL.

"Nu ştiu dacă Dinu Patriciu s-a referit la această uniune. Dacă s-areferit la această uniune vorbind despre social-liberalism, agreşit adresa. N-a fost atent sau, mă rog, nu ştie despre cevorbeşte, pentru că această uniune, Uniunea Social-Liberală, şiniciunul dintre liderii ei, nu a vorbit despre social-liberalism",a subliniat Antonescu.

El a precizat că USL este o uniune social-liberală pentru căreuneşte un partid social-democrat cu un partid naţionalliberal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels