Politică

Băsescu, la consultări: Voi încerca să substitui eu opoziţia

Băsescu, la consultări: Voi încerca să substitui eu opoziţia
11.10.2010, 12:26 19

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la începutulconsultărilor de la Cotroceni, că a dorit să armonizeze punctele devedere ale puterii cu cele ale opoziţiei, dar că, dacă nu s-a pututacest lucru, va încerca să susbstituie el opoziţia la discuţii,scrie Mediafax.

Băsescu a enumerat subiectele ce vor fi abordate la consultări,respectiv Legea pensiilor şi Legea educaţiei, precum şi proiectulbugetului de stat pe 2011.

El a menţionat că are la dispoziţie toată după-amiaza, putând fiabordate şi subiecte precum absorbţia fondurilor UE şiposibilitatea relansării unor procese de privatizare, cu condiţiaca banii proveniţi din acestea să fie direcţionaţi spre investiţii,nu spre consum, aşa cum s-a întâmplat în 2008.

Preşedintele a spus că a dorit, iniţial, să armonizeze punctelede vedere ale puterii şi ale opoziţiei. "Voi substitui eu opoziţiaîn discuţiile cu dumneavoastră", a adăugat Băsescu. Citiţi mai multdespre consultările partidelor politice cupreşedintele Traian Băsescu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO