Politică

Dorin Chirtoacă a câştigat primăria Chişinău

Dorin Chirtoacă a câştigat alegerile pentru primăria Chişinău

Autor: Mediafax

20.06.2011, 09:26 1329

Liberalul Dorin Chirtoacă a câştigat alegerile pentru primăriaChişinău cu 50,6 la sută din voturi, a anunţat Consiliul Electoralde Circumscripţie, după procesarea tuturor voturilor.

Contracandidatul luicomunist, Igor Dodon, a obţinut 49,4 la sută,relateazăPRO TVChişinău.

"Este timpul să ducem schimbarea până la capăt. Mulţumim tuturorlocuitorilor municipiului Chişinău, care au înregistrat ceamaimareprezenţă la un scrutin local.Mulţumim celor care ne-aususţinut dezinteresat şi, totodată, mulţumim celor care au votatîmpotriva contracandidatului nostru. Este opţiunea lor şi orespectăm", a declarat Chirtoacă, după anunţarearezultatelor, relatează Jurnal de Chişinău.

Potrivit Comisiei ElectoraleCentrale, rata de participare la vot a fost de 59,6 lasută, respectiv cu 3 puncte procentuale mai mare decât în primul tur al alegerilor locale, din 5iunie.

Noul primar a promis că de acumîncolo capitala R.Moldova va reveni la normalitate "fără circ şishow-uri politice". Citiţi mai mult despre alegerile pentru primăria Chişinău pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO