Politică

Emil Boc versus Emil Boc

03.08.2004, 00:00 14

Emil Boc, primarul municipiului Cluj, se judeca in instanta cu sine insusi. De o parte, el va reprezenta Primaria Cluj, de cealalta parte, filiala Cluj a Partidului Democrat.
In calitate de presedinte al filialei PD Cluj, Emil Boc a dat in judecata Primaria, la inceputul anului, pentru recuperarea unei sume de 112 milioane de lei. Este vorba despre un proces deschis in perioada in care primar al Clujului era Gheorghe Funar. Atunci, Boc acuza administratia locala ca a aplicat, in mod gresit, o chirie mai mare pentru spatiul inchiriat PD, intrucat a fost considerat spatiu comercial.
La acel moment, Boc a castigat procesul.
Ajuns primar, dupa alegerile locale din iunie, Emil Boc afirma acum ca se va bate pentru interesele Primariei si va face recurs la decizia justitiei. "Eu, in calitate de presedinte de filiala, am actionat Primaria in instanta pentru a ni se returna acesti bani si am castigat. Ca primar, sunt nevoit, insa, sa fac recurs, pentru a apara interesele administratiei locale", a afirmat Emil Boc.
Astfel, Emil Boc se va prezenta la proces atat in calitate de primar, cat si de presedinte al filialei Cluj a PD. "Justitia se va pronunta. Voi castiga oricum", afirma Boc.
Recursul se va judeca la Curtea de Apel Cluj. mirela.luca@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO