Politică

Pledoarie pentru dialog

08.09.2003, 00:00 17



"A venit timpul sa ne oprim a lucra <ampotriva> a ceva si sa incepem sa lucram <pentru> ceva", spune Printul El Hassan Bin Talal al Iordaniei, presedinte al Clubului de la Roma. Alteta sa regala s-a aflat timp de trei zile in Romania, la sfarsitul saptamanii trecute, la invitatia Asociatiei romane pentru Clubul de la Roma, al carei presedinte executiv este guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Printul a avut intalniri cu premierul Nastase si cu presedintele Iliescu, fiind declarat si membru de onoare al Academiei Romane.



El Hassan Bin Talal spune ca terorismul reprezinta o problema foarte delicata in care trebuie tinut cont de cauzele sociale ale fenomenului, care apare ca rezultat al anumitor actiuni ale unor state. El sustine ideea dialogului si a incurajarii oamenilor sa isi exprime liber si direct gandurile.



Clubul de la Roma este o asociatie nonguvernamentala care isi propune sa sustina valorile globale comune si sa actioneze ca un catalizator de idei pentru rezolvarea problemelor cruciale cu care se confrunta umanitatea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO