Politică externă

Ştiri din politica internaţională

Autor: Valentin Vidu - Mediafax

28.03.2011, 23:34 9
Secretarul de stat american Hillary Clinton adat asigurări asupra faptului că Statele Unite nu intenţionează sălanseze o operaţiune militară în Siria, în pofida confruntărilorextrem de violente între manifestanţi şi forţele de ordine,relatează AFP.
Premierul italian Silvio Berlusconi s-aprezentat în faţa justiţiei, la Milano, pentru prima dată înultimii opt ani, pentru o audiere preliminară, într-un eventualproces, relatează AFP. Această audiere preliminară urmează săhotărască dacă va fi judecat sau nu pentru fraudă fiscală şi abuzde încredere, cu privire la o presupusă facturare în plus adrepturilor televizate achiziţionate de Mediatrade-RTI de la maimulte companii americane.
Primele alegeri legislative după îndepărtareade la putere a preşedintelui Hosni Mubarak vor avea loc înseptembrie, dar data alegerilor prezidenţiale din Egipt nu a fostîncă stabilită, a declarat un oficial militar de rang înalt, citatde AFP. "Alegerile legislative vor avea loc în septembrie", adeclarat generalul Mamdouh Shahin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO