Politică

Premierul Dacian Cioloş: Guvernul pe care îl conduc este profund şocat şi preocupat de situaţia gravă produsă de exploziile de la Bruxelles

Premierul Dacian Cioloş: Guvernul pe care îl conduc...

Autor: Liviu Popescu

22.03.2016, 11:41 265

Premierul României Dacian Cioloş a transmis în această dimineaţă că Guvernul pe care îl conduce este profund şocat şi preocupat de situaţia gravă produsă de exploziile de la Bruxelles, din această dimineaţă.

“Guvernul României condamnă cu fermitate aceste manifestări de violenţă şi îşi exprimă sprijinul pentru autorităţile belgiene şi europene pentru a pune capăt unor asemenea situaţii şi pentru consolidarea securităţii în spaţiul european. De asemenea, Guvernul României transmite condoleanţe familiilor victimelor şi asigură cetăţenii că s-au luat toate măsurile necesare pentru consolidarea securităţii pe plan intern.”

Guvernul ţine în permanenţă legătura cu comunitatea româneasca de la Bruxelles prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe si a Ambasadei României la Bruxelles.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO