Politică

Prigoana junior multumeste familiei si spune ca s-a luptat "cu structura Primariei Sectorului 1". Radu Stroe: Mie imi pare rau de Prigoana

18.01.2010, 10:40 20

Infrant la alegerile pentru un loc de deputat, HonoriusPrigoana, pune esecul sau pe seama "structurii" conduse deedilul-sef al Sectorului 1, Andrei Chiliman, spunand ca nu se lasabatut, scrie Gandul.

"A fost o campanie foarte grea. Am avut o misiune dificiladucand povara unei campanii agresive, care a trecut de barierabunului simt. In aceasta campanie nu am luptat cu domnul Stroe, ciam luptat cu structura Primariei Sectorului 1. Ii felicit pe domnulChiliman pentru aceasta victorie si pe domnul Stroe, dar ii asigurpe amandoi ca voi fi atent la activitatea domniilor lor, pentru capolitica de haita trebuie sa inceteze si trebuie sa incetam cuminciuna pe bani publici", a declarat Prigoana dupa ce a aflatrezultatul scrutinului de duminica, precizand ca multumesteelectoratului, echipei sale si "familiei mele care a fost alaturide mine".

Candidatul PD-L a dat vina, de altfel, si pe presa sustinand ca:"Aceasta campanie a fost ultimul glont al mediei indretat impotrivaunui candidat, indiferent din ce partid politic face parte. De fapteu sunt castigatorul acestei lupte pt ca am facut o campanieechilibrata, transparenta, de bun simt, fara sa-mi ataccontracandidatul". Cititi ce au declarat candidatii la CameraDeputatilor in urma alegerilor parlamentare partialepe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO