Politică

PSD: Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie, posibil cauzată de căldură şi lipsa de oxigen

PSD: Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie, posibil cauzată de căldură şi lipsa de oxigen
10.05.2020, 13:51 1405

Partidul Social Democrat a transmis, duminică, un comunicat de presă prin care specifică faptul că preşedintele interimar Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie iar acum se află la spital pentru analizele necesare. 

„Astăzi (duminică - n.red.), în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii", a transmis, duminică, PSD.

Preşedintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate şi să tremure.

Ulterior, el şi-a pierdut echilibrul şi a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declaraţiei lui Ciolacu.

MonitorulPartidelor CCR, şah la Guvern
AFACERI DE LA ZERO