Politică

Udrea: Băsescu ne-a spus "Dacă nu puteţi impune măsurile, mergeţi în opoziţie, nu mă încurcaţi"

Udrea: Băsescu ne-a spus "Dacă nu puteţi impune măsurile, mergeţi în opoziţie, nu mă încurcaţi"
24.06.2010, 10:04 20

Ministrul Dezvoltării, liderul PDL Elena Udrea, a declarat,într-un interviu pentru "România Liberă", căpreşedintele Traian Băsescu le-a spus democrat-liberalilor, laSnagov, că pot trece în opoziţie dacă nu pot sau nu vor să susţinămăsurile de austeritate.

"Preşedintele a spus la Snagov că nu trebuie să ţinem ocupatedouă funcţii: la Guvern şi la partid, pe principiul că, dacă nuiese una, poate iese cealaltă. Fiecare trebuie să aibă rolul lui:unii la conducerea partidului, alţii la guvernare. Recomandărilepreşedintelui sunt legate de ocazia pe care acesta o are să pună înaplicare reformele despre care a vorbit, acum are un Guvern care-ipoate fi partener. Traian Băsescu ne-a spus, încă de data trecută:«Nu este obligatoriu să staţi la guvernare, dacă nu vreţi sau nusunteţi în stare să impuneţi aceste măsuri, nu mă încurcaţi.Mergeţi în opoziţie şi lăsaţi-mă să fac un Guvern capabil să scoatăţara din criză». «Nu mă încurcaţi», chiar aşa ne-a spus. Partidultrebuie să înţeleagă că reforma se face, nu se discută", a spusUdrea, în interviul acordatziarului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO