Politică

Vasile Blaga: „Voi candida la preşedinţia PDL dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid”

Vasile Blaga: „Voi candida la preşedinţia PDL dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid”
12.10.2010, 18:42 19

Vasile Blaga a declarat marţi, la Interviurile Gândul, că va candida la şefia PDL dacă "lucrurilese vor tensiona în partid", la intervenţia "unor colegi" care segrăbesc să ardă etapele pentru a accede la funcţiile supreme dinformaţiunea democrat liberală.

Astfel, fostul ministru de Interne spune, cu subiect şipredicat, că va candida la şefia PDL dacă unii colegi de partid vorsări paşii ierarhici şi vor încerca să impună "o anumită direcţie"formaţiunii democrat-liberale. Precizează că anunţul nu se vrea "oameninţare" şi că totul va depinde de felul cum vor evolualucrurile în partid.

Declaraţia vine în contextul în care vechea gardă a PDL, formatădin Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu a făcut înaceastă toamnă un pas înapoi, prin demisia din guvern. Ieşireacelor trei din guvern s-a făcut concomitent cu lansarea EleneiUdrea spre vârful ierarhic al partidului şi cu creşterea îninfluenţă a primarului Aradului, Gheorghe Falcă, cel care l-a şiimpus, de altfel, pe Traian Igaş ca înlocuitor al lui Blaga laşefia Internelor. Citiţi în totalitate interviul luat lui Vasile Blaga pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO