Prima pagina

Adama: Locuintele noi vor continua sa se scumpeasca

11.08.2008, 14:07 16

Locuintele din ansamblurile noi vor continua sa se scumpeasca din cauza majorarii costurilor de constructie, iar incetinirea pietei rezidentiale este in mare masura de natura psihologica, potrivit companiei Adama Holding, care deruleaza in Romania proiecte de 1,7 miliarde euro.

"Se estimeaza ca economia romaneasca va inregistra o evolutie de minim 6% in 2008, continuand tendinta de crestere a pietei din ultimii ani. Aceasta dinamica economica are un impact direct asupra standardului de viata al romanilor, reflectandu-se si intr-o crestere a cererii de locuinte noi. In acest context, estimam ca incetinirea recenta a pietei rezidentiale este in mare masura de natura psihologica si se va incheia curand, cererea revenind la nivelul normal. Concomitent, preturile locuintelor noi vor urca din cauza cresterii costurilor de constructie", a declarat directorul de marketing si vanzari al Adama, Uri Lancry.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO