Prima pagina

Administratorii de la Scandia Romania au demisionat

04.04.2008, 14:02 51

Administratorii Scandia, Ioan Bozdog, director general, si fiul sau Sorin Bozdog, director general adjunct, au renuntat la functiile de conducere din cadrul companiei din cauza unor divergente in consiliul de administratie, informeaza Sibianul.

Ioan Bozdog a fost director al societatii Scandia timp de 42 de ani, in timp ce fiul sau, Sorin Bozdog, i-a fost adjunct vreme de 12 ani. Ambii si-au dat demisia inca de luna trecuta, insa ieri le-au prezentat in fata Consiliului de Administratie. Bozdoc fiul spune ca motivul plecarii au fost divergentele de opinii.

"Ne-am dat demisiile in 5 martie si ieri a luat cunostinta de ele si Consiliul de Administratie. Consiliul a convocat, pentru luna mai, Adunarea Generala a Actionarilor pentru a-i instiinta. Am colaborat bine cu ceilalti membri ai Consiliului de Administratie pana in ultimul moment. Nu au existat conflicte anterioare. Acum, eu si tatal meu, am decis sa plecam pentru ca am observat ca avem viziuni diferite in ceea ce priveste planurile de viitor ale dezvoltarii societatii", a declarat, pentru sibianulonline.ro, Sorin Bozdog. Mai multe detalii pe www.sibianulonline.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO