Prima pagina

Afaceri de 41 mil. euro pentru Compania de Factoring in T1, crestere de 228%

05.05.2008, 13:05 16

Compania de Factoring, care acorda credite pe termen scurt IMM-urilor, a incheiat primul trimestru al anului cu o cifra de afaceri de peste 41 de milioane de euro, in crestere cu 228% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat astazi compania.
"Modul in care evolueaza lucrurile in acest moment ne permite sa fim increzatori ca vom atinge obiectivul de crestere de 100% propus pentru 2008", a declarat Valentin Chirca, CEO-ul companiei.
Cresterea afacerilor in primul trimestru a fost sustinuta de atragerea a 38 de clienti noi, cu cifre de afaceri cuprinse intre 1-8 milioane de euro, care activeaza in import si distributie de fructe si legume, materiale de constructie si produse alimentare.
Compania de Factoring este detinuta de InterMarket, unul dintre cei mai importanti jucatori pe factoring in Austria, in parteneriat cu Banca Transilvania, fiind inca de la inceputul activitatii in toamna anului 2006 membra a Factors Chain International, una dintre cele mai mari organizatii de profil la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO