Prima pagina

Care sunt cuvintele cheie care au inregistrat cea mai mare crestere pe Google in 2007

11.01.2008, 17:00 16

iPhone, dispozitivul GSM/ multimedia produs de catre Apple, ramane in continuare unul dintre cele mai cautate cuvinte cheie pe internet.

Conform unui clasament intocmit de catre Google, cel mai popular motor de cautare de pe internet, gadgetul Apple se situeaza in topul termenilor de cautare care au inregistrat cele mai mari cresteri anul trecut, desi dispozitivul a fost lansat la sfarsitul lunii iunie. Pe locul al doilea se situeaza motorul de cautare chinezesc Badoo, urmat de site-ul de networking social Facebook si serviciul de partajare al clipurilor video Dailymotion. Pe locul cinci s-au clasat animalele de plus Webkinz, in timp ce pe locul sase s-a plasat site-ul de partajare video YouTube al Google. Pe ultimele patru locuri s-au situat serviciul de mesagerie instantanee eBuddy, universul virtual Second Life, site-ul social hi5.com si portalul Club Penguin al Disney.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO