Prima pagina

Compania care opereaza restaurantele Bonjour, in dizolvare

04.07.2005, 20:26 48

Una dintre cele mai cunoscute marci de patiserie si fast-food din Bucuresti, Bonjour, ar putea disparea de pe piata dupa ce Eurica Services Srl, compania care opera restaurantele Bonjour, a intrat in dizolvare, potrivit datelor Registrului Comertului.

Grilajele metalice de la imobilul de birouri Europe House sau hartiile din geamurile spatiului comercial din Pasajul Universitatii au luat de mai bine de o luna locul restaurantelor Bonjour din locatiile respective. Mai mult, in Bucuresti Mall sau Carrefour Colentina, alte foste locatii pentru restaurantele Bonjour urmeaza sa fie redistribuite altor companii.

"In Bucuresti Mall, Eurica avea peste 130 de metri patrati inchiriati si a incheiat contractul, dupa aproape sase ani, fara datorii", afirma Radu Tanasescu, resident manager la Bucuresti Mall.

Eurica Services este detinuta de doi actionari israelieni, Moshe Levy (cu 95% din actiuni) si Abramovici Samuel-Zeev (5% din actiuni), conform Registrului Comertului.

Reprezentantii Eurica Services nu au putut fi contactati pentru detalii, niciuna dintre datele de contact ale companiei nemaifiind active.

Ultimele date referitoare la situatia financiara a companiei Eurica Services publicate pe site-ul Ministerului de Finante indicau la nivelul anului 2003 o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane de euro, un profit net de 23.600 de euro si datorii de 650.000 de euro. Compania avea peste 123 de angajati. In 2002, compania a avut afaceri de 980.000 de euro si o pierdere de 1.000 de euro.

Marca Bonjour este din martie 2002, conform Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, proprietatea companiei Eurica Marketing SRL, care are acelasi sediu social ca si Eurica Services.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO