Prima pagina

Cresc preturile de referinta la imobiliarele din Timisoara

27.05.2008, 15:54 25

Analistii economici si imobiliari din Timisoara afirma ca tendinta perioadei imediat urmatoare este de crestere a preturilor de referinta.

Astazi, in cadrul primei Conferinte Imobiliare Sedako, directorul companiei, Laura Buga, a prezentat singurele date centralizate privitoare la evolutia pietei imobiliare din Timisoara, arata Banateanul.

"Pentru ca Timisoara se dezvolta radial, timisorenii au preferat sa-si achizitioneze terenuri in zona periurbana, la preturi cuprinse intre 15.000-20.000 de euro", a spus directorul companiei interregionale care acopera judetele Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Baia Mare, Hunedoara si Cluj. Aceasta tendinta este a fost amplificata de faptul ca, in cursul anului trecut, in Timisoara s-au dat in folosinta doar 19 blocuri cu 587 de apartamente, ceea ce a insemnat o suprafata de locuit de 40.000 de mp. Zonele de interes ale timisorenilor s-au orientat spre terenuri in localitati situate in imediata apropiere a orasului, zone in care, in doar cateva luni, preturile terenurilor s-au triplat.

Citeste mai multe despre piata imobiliara din Timisoara in Banateanul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO