Prima pagina

Delphi Romania furnizeaza componente pentru Renault Twingo

24.09.2007, 13:32 12

Delphi Romania, filiala locala producatorului american de componente auto, va furniza sistemul electric ce va echipa noul Renault Twingo, modelul de clasa mini reeditat de constructorul francez, a anuntat astazi compania.

Delphi sustine programul Renault cu produse din uzina de productie din Romania, timpul de livrare catre fabrica de asamblare a constructorului de automobile Novo Mesto din Slovenia fiind de 2 ore. Sistemul de cablaj electric este fabricat sub sistemul Kaizen Manufacturing.

Delphi furnizeaza de asemenea sistemul diesel common-rail pentru Twingo si partea electronica in ceea ce priveste sistemul de inchidere a portbagajului, reostatul de reglare a luminii interioare si butoanele de avarie.

Delphi Packard unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul componentelor auto din Romania, a deschis prima facilitate de productie in anul 1997 printr-o investitie de tip greenfield in Timis la Sannicolau Mare. Numarul angajatilor producatorului de cablaje auto s-a dublat si a ajuns la peste 9.000 dupa ce in urma construirii unei noi facilitati de productie in Arad, la Ineu, a creat inca 4.000 de locuri de munca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO