Prima pagina

Electronic Arts si-a majorat tinta de angajari in Romania la 370 de persoane

Electronic Arts si-a majorat tinta de angajari in Romania la 370 de persoane
26.03.2008, 17:46 73

Electronic Arts (EA), cel mai mare producator de jocuri video din lume, a angajat 40 de persoane pe parcursul ultimelor doua luni in cadrul biroului sau din Bucuresti si intentioneaza sa isi extinda echipa cu inca 150 de persoane, au declarat reprezentantii companiei.
EA Romania avea la inceputul lunii februarie 180 de salariati. Numarul acestora a crescut la 220 in prezent, iar compania si-a revizuit obiectivul de angajari pentru sfarsitul acestui an, de la 320 la 370.
Electronic Arts activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2005, atunci cand producea numai jocuri pentru telefoane mobile, in cadrul diviziei EA Mobile. Compania a anuntat la inceputul acestui an ca va demara productia de jocuri pentru computere si console (Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360) si a infiintat doua noi divizii interne pentru testarea si creatia jocurilor pentru PC-uri/ console.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO