ZF 24

Fabrica de cartofi prajiti de 20 mil. euro la Suceava

22.06.2008, 13:57 88

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost informat de reprezentantii unei firme austriece despre intentia acestora de a investi peste 20 de milioane de euro intr-o unitate de producere a alimentelor de tip fast-food, informeaza Obiectiv de Suceava.

Potrivit primarului Ion Lungu, reprezentantii firmei Frisch und Frost sunt dispusi sa relizeze aceasta investitie in Suceava in cazul in care le va fi pus la dispozitie un teren cu suprafata de un hectar. Firma de consultanta care asista societatea Frisch und Frost sa identifice locatia si potentialii parteneri in derularea investitiei de peste 20 de milioane de euro i-a propus primarului Ion Lungu o intalnire cu Ewald Trum si Josef Pimberger, reprezentantii firmei Frisch und Frost.

Obiectivul austriecilor este de a dezvolta o unitate de productie a cartofilor pai precongelati in una din zonele de cultura a cartofilor din Romania. Detalii pe www.obiectivdesuceava.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO