Prima pagina

Fantezia nu are limite in lumea telefoanelor mobile

12.03.2008, 15:50 21

Telefoanele mobile au incetat de mult sa fie simple mijloace de comunicare, iar oamenii au incetat sa se multumeasca cu telefoane banale, ne spun cei de la Go4It. Vrem mai mult de la un telefon mobil, vrem sa aiba cat mai multe functii si sa arate cat mai bine. Prima parte, legata de functionalitatea telefoanelor, nu lasa loc de prea multe controverse, insa designul este un criteriu cat se poate de subiectiv.

Nu toata lumea este de acord cu aceasta afirmatie, dar adevarul este ca designul primeaza. Si nu doar in cazul telefoanelor. Degeaba un telefon este super dotat cu functii si tehnologii de ultima ora, daca nu ne place cum arata. Trebuie in primul rand sa ne placa designul, iar abia apoi sa aiba toate functiile de care avem nevoie. Este adevarat, pe de alta parte, ca nici extrema cealalta nu este recomandata. Adica nu voi cumpara niciodata un telefon care arata foarte bine daca e sub orice critica din punctul de vedere al potentialului tehnic.

Cum arata noile concepte de telefoane mobile si, prin urmare, promisiunile companiilor producatoare de telefoane mobile, aflati din editia online a Go4It.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO