Prima pagina

Israelienii au atacat oficiali palestinieni

06.04.2001, 00:00 10



Trupele israeliene au deschis focul asupra unui convoi ce transporta trei oficiali palestinieni din domeniul securitatii, care se intorceau de la negocieri de pace cu omologii lor israelieni, informeaza CNN. aeful securitatii palestiniene din Gaza, Mohammed Dahlan, se afla intr-unul din vehiculele atacate.

Palestinienii afirma ca armata israeliana a atacat in mod deliberat convoiul, dar statul evreu spune ca militarii sai au ripostat dupa ce asupra lor s-au tras mai multe focuri de arma dintr-una dintre masini.

Trei garzi de corp palestiniene au fost ranite in urma incidentului - una fiind lovita de un glonte, ia celelalte doua fiinr ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Dahlan si alti comandanti au fortelor palestiniene de securitate se intorceau de la o intalnire de doua ore cu comandantii militari israelieni, prima de acest fel din ultimele luni, al carei scop a fost gasirea unor modalitati de oprire a violentelor din regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO