Prima pagina

Logan Facelift mentine pretul de 6.400 euro

Logan Facelift mentine pretul de 6.400 euro
01.07.2008, 12:37 23

Potrivit directorului general Automobile Dacia, Francois Fourmont, preturile pentru noua varianta a Logan vor ramane aceleasi la toate categoriile de echipare ca si la modelul anterior. Astfel, pretul de pornire pentru noul Logan facelift va fi de 6.400 de euro cu TVA inclusa.

"Deocamndata am decis sa nu crestem preturile si am compensat cresterea costurilor cu o crestere a productivitatii pe alte elemente si prin faptul ca avem o putere de negociere mare la achizitia pieselor de la furnizori", a declarat acesta.

Pentru 2009, Dacia a estimat vanzari de 100-110 mii unitati pe piata din Romania. Pentru export, se urmareste livrarea a doua treimi din totalul productiei, care a fost estimata la 350-400 mii unitati.

La nivel de dotari, Logan facelift introduce ca noutate in domeniul sigurantei, sistemul de asistenta la franarea de urgenta (ABU). De asemenea, facelift-ul are coloana de directie ajustabila pe inaltime, iar oglinzile retrovizoare laterale au fost preluate de la Logan MCV, fiind mai mari.

Facelift-ul modelului Logan Sedan aduce mici modificari de ordin estetic masinii la nivelul capotei motorului, farurilor, stopurilor si barelor de protectie. De asemenea, Logan facelift are interiorul usor modificat pentru a avea un aspect mai modern.

Vedeti imagini cu noul Logan Facelift.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO