Prima pagina

Mediafax lanseaza Anuarul Financiar 2008

18.06.2008, 12:53 13

Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, va lansa marti, 24 iunie, a cincea editie a Anuarului Financiar, in cadrul conferintei Mediafax Talks about Structural Funds, ce va avea loc in Sala Mitita Constantinescu de la Banca Nationala a Romaniei.

Mediafax Annual Report - Financiar 2008 analizeaza evolutia pietei financiare din Romania prin prisma urmatoarelor sase domenii: sistemul bancar, companii de asigurari, societati de leasing, fonduri mutuale, de pensii si de investitii, piata de capital si companii de consultanta juridico-financiara si imobiliara.

Anuarul editat de Mediafax analizeaza momentele marcante ale anului 2007 din punct de vedere financiar, de la aparitia de institutii financiare care pot furniza direct produse si servicii, la evolutia cu mult peste asteptari a pietei de leasing, si de la cele mai importante tranzactii realizate pe Bursa, la faptul ca fondurile inchise de investitii au scris istoria listarii si a investitiilor pe pietele internationale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO