Prima pagina

Mobexpert, investitii de 8 mil. euro in 2008

25.06.2008, 12:11 14

Grupul Mobexpert, detinut de omul de afaceri Dan Sucu, are prevazut pentru 2008 un plan de investitii de 8 milioane de euro.

Mobexpert a inaugurat la Pitesti, in cadrul centrului comercial Jupiter City, cel de-al 7-lea hypermagazin cu mobilier pentru casa, decoratiuni si mobilier pentru birou, cu o investitie de 2,5 milioane euro.

Hypermagazinul din Pitesti este cel de-al doilea din planul Mobexpert de extindere pe piata romaneasca din acest an, dupa deschiderea hypermagazinului din cadrul zonei comerciale Baneasa din Capitala.

Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de hypermagazine in intreaga regiune, dintre care 5 in in afara granitelor tarii. Mobexpert este prezent si pe piata bulgara, anul trecut inaugurand in magazin de mari dimensiuni la Sofia.

Reteaua regionala Mobexpert numara in prezent 35 de hypermagazine si magazine.

Cifra de afaceri pe care grupul Mobexpert a inregistrat-o la sfarsitul anului 2007 s-a ridicat la 168 milioane euro, in primele patru luni ale acestui an raportand o crestere cu 23% a vanzarilor la nivel regional, peste estimarile companiei, de 10%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO