Prima pagina

Norvegienii de la Westhouse vor investi 1,5 mld. euro in proiecte imobiliare

26.09.2007, 12:52 11

Compania Westhouse, controlata de investitori britanici si norvegieni, va aloca in urmatorii sapte ani 1,5 miliarde de euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare in Romania, principalele orase vizate fiind Bucuresti, Constanta si Brasov.

Compania a investit pana in prezent circa 140 de milioane de euro in achizitionarea a 1,2 milioane de metri p`trati de teren. Westhouse va incepe anul acesta constructia primelor trei proiecte in judetul Constanta, care vor totaliza peste 500 de apartamente. Investitia pentru cele trei proiecte este de 50 de milioane euro.

Cel mai mare proiect initiat deja se numeste Oasis Residence, va cuprinde 414 apartamente si este dezvoltat in localitatea Ovidiu din judetul Constanta, pe un teren de 22.000 de metri patrati. Al doilea proiect va fi construit in orasul Constanta, va avea 89 de apartamente, fiind realizat pe o suprafata de teren de 8.000 de metri patrati. A treia investitie este un imobil de locuinte de vacanta amplasat in statiunea Mamaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels