Prima pagina

Petrom: Luam in considerare o posibila achizitie a Petromservice

Petrom: Luam in considerare o posibila achizitie a Petromservice
10.09.2007, 11:53 23

Petrom spune ca in cazul in care Petromservice ia in calcul o posibila vanzare a diviziilor de workover (reparatii si interventii la sonda) si mentenanta, compania ia in considerare toate alternativele, inclusiv o achiztie a celor divizii din cel mai mare furnizor intern de servicii si echipamente pentru industria de petrol si gaze.

"Activitatile de work-over (reparatii si interventii sonde, n.r.) si mentenanta sunt foarte importante pentru segmentul de explorare si productie, iar Petromservice este un furnizor de astfel de servicii foarte important pentru noi. Petrom a purtat o serie de discutii cu reprezentantii Petromservice in vederea identificarii modalitatilor prin si-ar putea restructura activitatea, astfel incat sa contribuie la eficientizarea activitatii noastre de Explorare si Productie", spun reprezentantii Petrom.

Interesul Petrom pentru preluarea Petromservice a fost confirmat recent si de catre reprezentantii Petromservice care au declarat ca au purtat mai multe discutii cu reprezentantii Petrom pe aceasta tema. De asemenea, oficialii Petrom au declarat ca sunt in discutii cu mai multe firme de profil, printre care si Petromservice, pentru preluarea unor astfel de activitati necesare segmentului de explorare si productie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO