Prima pagina

RCS&RDS: Pregatim si internet mobil si cartele preplatite

08.05.2008, 12:55 14

Grupul RCS&RDS, unul din cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, isi va completa oferta de servicii de telefonie mobila cu internet mobil si cartele preplatite - pentru a furniza o oferta similara cu cea dezvoltata de ceilalti operatori GSM de pe piata locala.

"Nu am lansat deocamdata cartele preplatite pentru ca ne-am concentrat initial pe frunizarea DigiMobil catre baza noastra existenta de clienti, dinspre care am receptionat o cerere uriasa pentru acest serviciu. Avem insa in plan sa lansam cartele preplatite si oferte de internet mobil", a declarat Valentin Popoviciu, Director de Dezvoltare RCS&RDS in cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor din cadrul CERF.

El a adaugat ca, in perioada urmatoare, clientii existenti ai RCS&RDS care nu au contractat serviciile de telefonie mobila vor putea face acest lucru la sediile companiei. Pana in prezent RCS&RDS a vandut serviciile DigiMobil exclusiv prin agenti de vanzare, care au contactat direct clientii RCS&RDS.

De asemenea, serviciile de telefonie mobila ale RCS&RDS vor putea fi contractate si de persoane sau companii care nu sunt clienti pentru alte servicii ale companiei. Popoviciu nu a oferit detalii despre data la care aceste servicii vor fi disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO