Prima pagina

Renault Technologie angajeaza 500 de persoane

05.06.2008, 15:46 19

Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie regionala al Renault intentioneaza sa angajeze anul acesta circa 500 de persoane, dupa cele 700 de angajari facute anul trecut.
Deocamdata, pe site-ul companiei sunt disponibile peste 20 de joburi precum inginer responsabil afacere logistica interna, inginer responsabil afacere mijloace industriale ambutisate, inginer simulare geometrie de asamblare, inginer validare caroserie, inginer proiectant, inginer studii ambutisare, pilot documentare sudura caroserie, inginer calcul structuri, software project manager for powertrain management sau pentru proiectare motoare si cutii de viteza.
Compania va inaugura pe 11 iunie in Twin Towers Barba Center din Pipera, centrul de formare din Bucuresti care se va ocupa de initierea si pregatirea noilor angajati ai companiei, precum si de training-uri si specializari pentru personalul cu vechime.
Echipele Renault Technologie Roumanie vor fi amplasate in trei localitati, la Bucuresti birourile de studii (centrul de formare - n.r.), la Pitesti vor fi concetrate serviciile de inginerie pentru uzinele de vehicule si mecanica, iar la Titu va fi centrul de incercari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO