Prima pagina

Restructurarea Yahoo! se lasa cu schimbari la nivelul executiv

20.06.2008, 13:23 15

O serie de executivi din cadrul Yahoo! vor parasi compania internet, aceasta incercand sa isi imbunatateasca profiturile si sa isi convinga investitorii ca respindgerea ofertei Microsoft a fost o alegere buna, informeaza Reuters.

Presedintele executiv Sue Decker ia, de asemenea, in considerare reorganizarea companiei prin centralizarea serviciilor de mail, cautare internet si pagini personale, intr-o incercare de a imbunatati coordonarea dintre produsele comercializate si grupurile de vanzari, scrie Wall Street Journal.

TechCrunch a anuntat ieri plecarea a trei executivi: Brad Garlinghouse, care avea in grija serviciile de e-mail si mesagerie, Vish Makhijani, manager general pentru divizia de cautari internet, si Qi Lu inginer sef pentru platforma de cautare a Yahoo! Panama.

Si la inceputul saptamanii, Yahoo! a anuntat ca Jeff Weiner, vicepresedinte executiv al companiei, va parasi echipa pentru a lucra la alte companii financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO