Prima pagina

Sandero Stepway, pe concept Dacia Steppe?

Sandero Stepway, pe concept Dacia Steppe?
22.08.2008, 17:00 42

Renault a facut publice pozele cu o noua varianta sport a Renault Sandero. Conform companiei, Renault Sandero Stepway va fi construit pentru piata braziliana.

Stepway este un nume care aduce amintiri legate de modelul concept al Dacia/Renault, Logan Steppe, care a fost prezentat la Expozitia auto de la Geneva in 2006.

Totusi, pentru a ajunge in Romania, modelul ar putea urma reteta pe care francezii au folosit-o in cazul Sandero, care a fost lansat mai intai in America de Sud - sub brandul Renault - pentru ca ulterior sa ajunga si in Europa sub marca Dacia, arata Business Magazin.

Cel mai probabil, modelul SUV sub brandul Dacia, cel care va fi vandut in Europa, va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris care are loc in luna octombrie. In ce masura Sandero Stepway a fost facut dupa modelul Dacia Steppe si cum va ajunge in Romania sub numele Dacia Stepway, ramane de vazut.

Despre cum ar putea arata Dacia SUV cititi pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO