Prima pagina

Stroe: "Ultima lansare de Logan va fi in 2012"

Stroe: "Ultima lansare de Logan va fi in 2012"
04.06.2008, 12:43 18

Ultimul automobil creat pe actuala platforma tehnica a Logan va fi lansat, potrivit reprezentantilor Automobile Dacia, in cursul anului 2012, pana atunci urmand sa fie create inca patru variante de caroserie, care le vor completa pe cele 5 prezente pe piata.

"Viitoarea lansare va fi anul viitor si va fi SUV-ul bazat pe platforma Logan. Dupa aceea vor mai fi inca trei sau patru modele, urmand sa fie lansate anual", a spus Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia.

Pana la lansarea SUV-ului vor urma in acest an versiunile restilizate ale variantelor berlina si MCV, ce vor fi prezentate cel mai probabil in toamna acestui an.

Dacia a lansat ieri pe piata locala modelul Sandero, produs pentru prima data in Brazilia sub brandul Renault, pretul de pornire pentru achizitie fiind de 6.890 de euro, cu TVA inclusa. Al cincilea model construit pe platforma tehnica a Logan, dispune de cinci niveluri de echipare (Sandero, Ambiance, Preference, Laureate si Prestige), doua motorizari cu alimentare pe benzina, de 1,4 si 1,6 litri, iar pretul maxim de achizitie poate ajunge la 9.850 de euro cu toate taxele incluse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO