Prima pagina

Timpuri Noi scoate la vanzare un teren de 5 ha, la un pret de minim 100 mil. euro

26.06.2007, 18:06 14

Timpuri Noi, firma aflata in curs de relocare, va scoate la vanzare un teren cu o suprafata de circa 50.000 metri patrati, pe care se afla situata platforma uzinala, la un pret de pornire al licitatiei de 100 milioane euro, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 31 iulie.
"Licitatia nu intra sub incidenta legislatiei achizitilor publice si va fi organizata, conform caietului de sarcini, ca licitatie cu plic inchis cu oferte imbunatatite, in doua etape", a declarat, astazi, directorul general al firmei, Adrian Breazu.
Prima etapa consta in stabilirea listei scurte in functie de pretul oferit pe metru patrat, modalitatile si termenele de plata propuse in oferta ce poate fi depusa pana cel mai tarziu la 31 iulie, iar a doua etapa consta in negocierea si imbunatatirea ofertelor selectate initial.
Firma produce motoare, turbine, diverse utilaje precum si piese de schimb.
Asociatia Salariatilor Timpuri Noi Bucuresti a achizitionat, in 2003, de la fosta Autoritate pentru Privatizare, pachetul majoritar de actiuni al firmei (69,9%) pentru 1,1 milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO