Prima pagina

TomTom alege Regenersis Romania ca partener de service in telefonia mobila

21.04.2008, 16:59 255

Compania olandeza TomTom, producator de sisteme de navigatie prin satelit (GPS), a selectat divizia romaneasca a companiei englezesti de consultanta si training Regenersis ca partener in domeniul service-ului pentru telefoane mobile.

Noul birou din Romania al Regenersis va avea peste 200 de angajati pana in decembrie 2008, au declarat oficialii companiei britanice.

"Regenersis reprezinta un partener activ, care ne ofera un program complet de reparatii si reconditionari. Am fost impresionati atat de activitatea lor din Marea Britanie cat si de managementul local al biroului din Bucuresti", a declarat Mark Hilton, director de vanzari in cadrul TomTom.

Sediul, care este amplasat in Capitala, a fost acreditat de Sony Ericsson pentru a oferi suport in domeniul garantiei si al service-ului pentru telefoanele mobile. Regenersis asigura deja servicii de garantie si reparatii tehnice pentru TomTom in Marea Britanie.

Regenersis asigura servicii de mentenanta pentru produse de-a lungul intregului ciclu de viata, de la design, testare, configurare, asitenta tehnica, reparatii, inlocuire, reabilitare sau reciclare.

n semestrul incheiat la 31 decembrie 2007, veniturile companiei au crescut, cu 42%, la 55 mil. lire (68,7 mil. euro). Profitul a fost de 2,8 mil. (3,4 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO