ZF Transilvania

Ziarul Financiar va lansa luni prima sa editie regionala

15.04.2004, 00:00 24



Comunitatile de afaceri din Ardeal si Banat vor beneficia, incepand de luni, 19 aprilie, de informatii in exclusivitate oferite de ZIARUL FINANCIAR - Editie de Transilvania, prima editie regionala a celui mai important cotidian economic romanesc.



"Dinamica dezvoltarii economice a Transilvaniei a impus aparitia acestei editii. In plus, peste doar cateva zile, de la 1 mai, o data cu extinderea spre est a UE, aceasta regiune a tarii va fi la doi pasi de Uniunea Europeana. E firesc ca o zona cu un potential de dezvoltare urias sa aiba, zilnic, cele mai prompte informatii de business", declara Mihnea Vasiliu, director executiv al Grupului MediaPRO, compania care editeaza ZIARUL FINANCIAR.



"Cititorii din Transilvania nu vor fi lipsiti de informatiile din editia nationala, ci, din contra, vor avea date in plus despre mediul de afaceri din Ardeal si Banat. Stirile de interes pentru zona, din Capitala, vor fi evidentiate si prezentate mai detaliat", explica redactorul sef al ZIARULUI FINANCIAR, Cristian Hostiuc. "Redactiile din Bucuresti si Cluj, precum si corespondentii din fiecare judet se vor coordona pentru a le oferi cititorilor din Ardeal si Banat cele mai utile si interesante informatii", completeaza Doru Pop, editorul-sef al Editiei de Transilvania.



ZIARUL FINANCIAR va edita si alte editii regionale, pe masura ce dinamica afacerilor zonale va justifica aparitia acestora. Centrul deschis la Cluj va fi capabil sa produca si editii locale - dedicate, de exemplu, doar Banatului sau Maramuresului - daca evenimentele economice din zona vor justifica aceasta decizie.



Editia de Transilvania a ZIARULUI FINANCIAR se va tipari la cea mai moderna tipografie din Ardeal - Imprimeriile MediaPRO Cluj - si se va distribui pentru inceput in 12 judete: Alba, Arad, Bihor, Bistrita, Cluj, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare, Sibiu si Timis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO