Profesii

​5.000 de poziţii deschise de către 100 de companii în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP

​5.000 de poziţii deschise de către 100 de companii...

Autor: Mihaela Pascari

08.03.2016, 18:08 4101

Târgul de joburi Angajatori de TOP adună în această primăvară 100 de companii expozante şi 5.000 de joburi deshise pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Totodată, angajatorii au planificat o creştere cu 25% la capitolul poziţii deschise faţă de ediţia din toamna anului trecut.

 „Dacă în primii ani după criză piaţa muncii era destul de polarizată cu o serie de industrii foarte active, iar unele aproape absente, începând de anul trecut am observat o diversificare mult mai mare a oportunităţilor de carieră”, a spus Cristina Carataş, manager de proiect în cadrul târgului de joburi, Angajatori de TOP Bucureşti.

Printre companiile expozante care vor fi prezente se numără: Adecco, Wipro, Xerox, Lidl România, Microsoft, Stefanini România, TELEKOM România, DB Schenker SSC, Avira Soft, Dell, Deloitte şi altele.

Poziţiile deschise de companii sunt adresate atât candidaţilor profesionişti cât şi candidaţilor entry-level (17% dintre joburi sunt pentru candidaţii seniori, 28% sunt poziţii middle-level, în timp ce 56% sunt pentru candidaţii entry-level).

Pentru aplicarea CV-urilor în cadrul evenmentului, vizitatorii pot folosi un singur CV Barcode, pe care ulterior trebuie să îl printeze şi să aplice la joburile deschise de cele 100 de companii. Totodată, vizitatorii pot participa la o serie de workshop-uri şi conferinţe pe diferite domenii.

„Anul acesta nevoia de recrutare reuşeşte să acopere toate industriile de activitate, de la FMCG, IT, Telecom, Retail, Farma, Inginerie, Servicii, BPO, Banking, E-commerce, Asigurări, Audit şi Consultanţă. În plus, alături de paleta variată a industriilor, piaţa forţei de muncă a capitalei este caracterizată şi de numărul mare de oportunităţi disponibile pentru diferite niveluri de pregătire”, a mai spus Cristina Carataş.

Târgul de joburi Angajatori de TOP este organizat de către firma cu activităţi în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions şi va avea loc 25-26 martie la Sala Palatului din Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO