Cât de optimişti sunt directorii financiari în privinţa mediului de afaceri românesc: 85% consideră că în 2018 nu îşi vor asuma mai multe riscuri

17 apr 2018 Autor: Răzvan Botea

În 2018, directorii România înregistrează scor mai mic în privinţa încrederii în creşterea businessului lor, 55% dintre respondenţi studiului Deloitte CFO Survey spus că se aşteaptă la o creştere a businessului lor în 2017, în timp ce în 2018, procentul a scăzut la 29% a spus Zeno Căprariu, director Deloitte România.

Principalii factori de risc pentru business sunt instabilitatea economică şi fiscală, costurile crescute şi lipsa forţei de muncă, de care noi credem că va rămâne în românia şi va rîmâne pentru o perioadă bună de timp.

La studiu au participat 82 de directori financiari din România.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
directori
, financiar
, mediul de afaceri
, riscuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide