Profesii

Coca-Cola caută studenţi în România pentru propria şcoală de manageri

Coca-Cola caută studenţi în România pentru propria...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.03.2013, 13:42 2249

Coca-Cola HBC, cea mai mare companie de pe piaţa locală a băuturilor răcoritoare, relansează un program trainee denumit Management Trainee pentru tinerii studenţi în ultimul an sau proaspăt absolvenţi. Participanţii la acest program vor fi pregătiţi timp de doi ani, iar la final vor avea "abilităţile necesare pentru a ocupa o funcţie de management în cadrul companiei".

"Pornind de la succesul primei ediţii de Management Trainee, am decis să continuăm căutarea de tineri talentaţi şi să le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de mâine", a declarat Corina Licea, country HR manager România şiMoldova în cadrul Coca-Cola HBC.

Cele 11 poziţii vor fi disponibile în cinci departamente ale companiei: vânzări, financiar, marketing, logistică şi producţie, în trei oraşe unde Coca Cola deţine operaţiuni: Bucureşti, Timişoara şi Dorna.

Recrutarea pentru acest program se derulează până la pe 1 iunie, iar programul va debuta în toamnă.

Coca-Cola, care deţine în România trei fabrici la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei, a avut în 2011 afaceri de 410 milioane de euro la un număr de aproximativ 1.700 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO