Companiile din România sunt optimiste: Un sfert dintre angajatorii români au în plan noi recrutări în T1 din 2018

13 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Cel mai optimiste în ceea ce priveşte activitatea de angajare din primele trei luni din 2018 sunt companiile mari, cu peste 250 de angajaţi.
 
Angajatorii români dau dovadă de cel mai ridicat grad de optimism în ceea ce priveşte ritmul de angajare din ultimii nouă ani, 22% dintre ei prognozând o creştere a numărului de angajaţi în primul trimestru al anului viitor, potrivit studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forţă de Muncă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.12.2017

 
Cuvinte cheie:
angajatori
, romani
, plan
, recrutari
, angajare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide