Profesii

Cum s-au înghesuit peste 10.000 de români pe 300 de joburi. Cine face angajări în România

13.09.2010, 23:56 19

Dorinţa românilor de a-şi găsi un loc de muncă bun este la cotemaxime. Peste 10.000 de persoane şi-au depus CV-ul în speranţa căvor fi angajate la fabrica de şampoane şi produse de îngrijire aProcter & Gamble (P&G) de la Urlaţi, din judeţul Prahova,după cum au declarat pentru Gândul oficialii companiei. Asta înseamnă că,în medie, câte 33 de oameni au concurat pe fiecare din posturilepuse la bătaie, de electricieni, mecanici, chimişti şi cuexperienţă în domeniul automatizării. "Inaugurarea oficială va avealoc pe 29 septembrie, însă cea mai mare parte a echipei este dejaformată, pentru că 250 de persoane deja lucrează aici, primii încădin primăvara anului trecut", ne-au declarat reprezentanţiiP&G. "Până acum, am primit peste 10.000 de CV-uri. Toatepersoanele selectate în faza iniţială de recrutare au dat un testde competenţe generale, după care a urmat o serie de treiinterviuri", au precizat ei.

Grupul a preferat să angajeze dintre specialiştii şi muncitoriidin zonă, jumătate din echipă fiind din regiunea Prahova - Urlaţi,a căror vârstă este cuprinsă între 18 şi 50 de ani. Citiţi maimulte pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO